Криминал | Николаев, 2 Марта, 2024

У Миколаєві поліція припинила незаконне виготовлення та збут спиртних напоїв

Свежие новости: У Миколаєві поліція припинила незаконне виготовлення та збут спиртних напоїв

У Миколаєві поліція припинила незаконне виготовлення та збут спиртних напоїв.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області.

Під час попереднього слідства встановлено, що підозрюваний купив 160 літрів спиртовмісної речовини і незаконно виготовив 325 літрів горілки та 50 літрів коньяку з метою подальшого продажу.

"Відповідно до висновків проведених експертиз спиртовмісні напої не відповідають вимогам діючого державного стандарту України та не є придатними до споживання", - зауважили в поліцїї.

52-річному мешканцю Миколаєва повідомили про підозру за частинами 1 та 2 статті 204 Кримінального кодексу України ("Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів"). За цією статтею можливе покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років, конфіскації та знищення незаконно виготовлених товарів.

Нині правоохоронні органи продовжують досудове розслідування.

Незаконні дії припинили в результаті спільної операції слідчих обласного управління поліції та оперативників регіонального управління стратегічних розслідувань за участю обласної прокуратури.

Судячи з опублікованих поліцією фото, контрафактний алкоголь, а точніше небезпечну для здоров'я суміш, розливали по 5-літровим баклажкам.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости