Общество | Вознесенск, 24 Апреля, 2020

У Вознесенській громаді відзначили Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу покладанням квітів

Свежие новости: У Вознесенській громаді відзначили Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу покладанням квітів

Цьогорічне відзначення важливого для багатьох вознесенців, які брали участь в ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, дня відбувалось нетрадиційно. У зв'язку із карантинними заходами на території громади, щорічної зустрічі з чорнобильцями та міським головою не відбулося. А через заборону на проведення масових заходів, було відмінено й урочистості біля пам'ятного знаку ліквідаторам аварії. Але жоден вірус не завадить згадати про ті складні часи, а також про тих, хто дійсно врятував світ від небезпечного атома.

Тому міський голова Віталій Луков разом із заступниками Юрієм Сметаною та Юрієм Путієм вшанували пам'ять про учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС покладанням квітів. До них також приєднались начальниця Управління соціального захисту населення Ірина Шишляннікова разом з заступником голови громадської організації інвілідів "Союз Чорнобиль України" міста Вознесенська Іван Борейчук.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты