Общество | Вознесенск, 1 Июня, 2021

У Вознесенській громаді, після капітального ремонту почала працювати амбулаторія № 1

Свежие новости: У Вознесенській громаді, після капітального ремонту почала працювати амбулаторія № 1

У Вознесенській громаді, після капітального ремонту почала працювати амбулаторія № 1 міського центру первинної медико-санітарної допомоги.

В ході ремонту, було оновлено всю амбулаторію: замінений дах, утеплено будівлю, відремонтовані кабінети, коридори, комунікаційні мережі та багато іншого. На місці сірої не примітної будови з’явилася яскрава та сучасна амбулаторія.

Створено усі умови для комфортного перебування пацієнтів. На вході до медичного закладу встановлено зручний пандус, вказівники зі шрифтом Брайля, санвузол для людей з інвалідністю, місце для дитячих візочків, зони очікування та дитячі ігрові.

Під час відкриття від головної лікарки Дяченко Тетяни слова подяки прозвучали колективу й пацієнтам за терпіння та незручності, попередньому керівництву міської ради на чолі з Луковим В.Д., працівникам Управління житлово-комунального господарства, діючій владі нашої громади на чолі з Величко Є.О., Настоящому І.А. депутату обласної ради минулого скликання, народному депутату України Чорноморову А.О. для якого одним із пріоритетних напрямків є сфера охорони здоров’я.

Ми відчували небайдужість кожного та зацікавленість у реалізації планів Центру.

Після урочистих виступів була перерізана символічна стрічка біля входу в амбулаторію. Після цього всіх присутніх було запрошено оглянути заклад та оцінити створений для працівників та відвідувачів затишок і комфорт.

Бажаємо усім залишатися здоровими, а до лікарів звертатися тільки за порадою та для профілактики.

З турботою про вас адміністрація КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты