Культура | Николаев, 8 Марта, 2018

У Володимирівській загальноосвітній школі-інтернаті з’явився сучасний спортінвентар для гри в настільний теніс

Свежие новости: У Володимирівській загальноосвітній школі-інтернаті з’явився сучасний спортінвентар для гри в настільний теніс У Володимирівській загальноосвітній школі-інтернаті з’явився сучасний спортінвентар для гри в настільний теніс

Замість старих тенісних столів у Володимирівській загальноосвітній школі-інтернаті з’явився сучасний спортінвентар для гри в настільний теніс.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив народний депутат Андрій Вадатурський.

«На моє переконання, діти варті кращих, якісних умов для навчання і ми маємо сприяти цьому. Тому дотримуюсь обіцянки підтримувати навчальні заклади 130 округу», - повідомив нардеп.

Так, школярі Володимирівської школи-інтернату займаються різними видами спорту та відвідують гуртки на базі школи. Щоправда, особливу увагу приділяють грі в настільний теніс.

«Сучасний тенісний стіл став до вподоби і хлопцям, і дівчатам. Тепер вони залюбки проводять більшість часу після уроків саме біля нього», - розповідає директор школи Борис Анатолійович Абрамович.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты