Политика | 11 Июля, 2023

У світі рекордно впала довіра до Путіна та Росії, – опитування

Свежие новости: У світі рекордно впала довіра до Путіна та Росії, – опитування

На тлі війни, яку російський диктатор Володимир Путін розв'язав проти України, довіра до нього у світі виявилася на найнижчому рівні за весь час.

Про це повідомляють  дослідження  Pew Research Center,  Deutsche Welle .

Дослідження, проведене в 24 країнах, показало, що в середньому 82% респондентів мало або зовсім не впевнені в тому, що російський лідер "чинить правильно щодо світових справ".

 
 
 
Відсоток тих, хто вважає, що Путін неправильно поводиться на світовій арені
 

Довіра до Путіна досягла рекордно низького рівня в дев'яти країнах, включаючи Німеччину, де вона впала з 14% у 2022 році до 8% у 2023-му.

У той же час в Індії та Індонезії довіра до диктатора, навпаки, зросла та досягла рекордних показників. Частка індійців, які висловлюють довіру до російського президента, зросла на 17 процентних пунктів з 2019 року. В Індонезії цей відсоток зріс з 36% у 2019 році до 43% у 2023 році.

Після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну відповідні показники впали до рекордно низького рівня майже у всіх досліджуваних країнах, і 2023 року вони продовжують падіння, особливо в Німеччині, Ізраїлі та Іспанії.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты