Политика | 10 Декабря, 2023

У Газі відбулася масова здача в полон бойовиків ХАМАС

Свежие новости: У Газі відбулася масова здача в полон бойовиків ХАМАС

9 грудня група палестинських терористів ХАМАС склала зброю перед бійцями Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ).

На кадрах з місця подій можна побачити кілька десятків чоловіків, які по черзі виносять рушниці. Виходять у роздягнутому вигляді, щоб було видно, щоб вони цілком щирі і без зброї. Про масову здачу в полон палестинців у секторі Гази розповіли на порталі The Times of Israel.

На відео з місця подій видно близько 20-30 десятків палестинців, які вишикувались на тлі стіни на невідомій вулиці сектора Гази. Усі вони босоніж та в білизні. У якийсь момент на передній план виходить один з терористів, повільно кладе зброю на тротуар, показує, що не має іншої зброї, та вертається у натовп. Тим часом напроти шеренги стоять військові — вони на мить потрапляють у кадр. 

За кілька годин факт здачі у полон терористів ХАМАС підтвердив представник ХАМАС, написали на The Times of Israel. Речник ЦАХАЛу контрадмірал Даніель Хагарі пояснив, що подія відбулась у районах Шеджайї та Джабалії. Спершу ізраїльтяни отримали певну розвідувальну інформацію і прибули, щоб провести спецоперацію. Терористи віддали зброю, обладнання і розповіли про плани вантажів угрупування. Зокрема, ватажки не знають реальних обставин на полі бою — на це скаржились палестинці, які здались в полон.

"Керівництво ХАМАС на чолі з Ях’єю Сінваром заперечує реальність", — процитували на порталі слова військового.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты