Политика | 23 Января, 2024

У США не погодили законопроект про допомогу Україні, – ЗМІ

Свежие новости: У США не погодили законопроект про допомогу Україні, – ЗМІ

Республіканці та демократи ще не дійшли згоди щодо безпеки кордонів США, від якої залежить надання Україні допомоги в розмірі 61 мільярд доларів.

Про це сказав лідер більшості в Сенаті Чак Шумер, пише The Hill 23 січня.

Шумер заявив, що підтримував контакт із перемовниками протягом усіх вихідних.

"Ми, як і раніше, сповнені надій, але справа, звичайно, ще не вирішена. Є кілька питань, які ще не узгоджені. У такому складному питанні, як кордон, важливо не тільки те, що ми робимо, а й те, як ми це робимо. Тож переговори ще не завершені", — сказав він.

Як зазначають журналісти, сенатори Джеймс Ланкфорд, Кріс Мерфі та Кірстен Сінема, а також вищі посадові особи адміністрації президента США Джо Байдена ведуть перемовини вже кілька тижнів.

Повідомляється, що всі учасники переговорів зазначили складність написання імміграційного заходу. За словами Ланкфорда, для досягнення угоди може знадобитися ще кілька днів.

Лідер меншості в Сенаті Мітч МакКоннелл висловив сподівання, що розгляд додаткового законопроєкту, включно з потенційною угодою про кордон, розпочнеться цього тижня.

Очікується, що остаточна угода враховуватиме реформу процесів надання притулку, при цьому республіканці неодноразово заявляли, що мета переговорів — зупинити потік мігрантів на кордон.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты