Общество | 10 Октября, 2019

У США арештували двох бізнесменів, пов’язаних зі скандалом навколо України

Свежие новости: У США арештували двох бізнесменів, пов’язаних зі скандалом навколо України

Затримані підприємці пов’язані з особистим адвокатом Трампа і допомагали йому втручатися в українські справи.

Бізнесменів Ігоря Фурмана і Лева Парнаса арештували в аеропорту Даллеса за межами Вашингтона. Вони пов’язані з особистим адвокатом президента США Руді Джуліані. Південний округ федеральної прокуратури Нью-Йорка.

Як повідомляє CNN, Фурман і Парнас пов’язані зі спробами оточення чинного президента США «накопати бруду» на потенційного кандидата від Демократичної партії на виборах 2020 року Джо Байдена. Очікується, що бізнесмени постануть перед судом у Вірджинії найближчим часом.

CNN повідомляє, що їх звинувачують у порушенні законодавства щодо фінансування виборчих кампаній. Парнас допомагав Джуліані зі справами в Україні. Він знайомив його з чинними й колишніми чиновниками у 2018 році. Однак, американських правоохоронців непокоїть те, що вони пожертвували сотні тисяч доларів комітету політичних дій, пов’язаному з Трампом. Такі комітети в США – це організації, які збираються пожертви для фінансування кампаній певних політиків чи таких, які націлені проти них.

Джерело: unian.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты