Общество | Вознесенск, 29 Октября, 2019

ФОТО: Вознесенськ відсвяткував 75-у річницю визволення України від фашистських загарбників святковим концертом

Свежие новости: ФОТО: Вознесенськ відсвяткував 75-у річницю визволення України від фашистських загарбників святковим концертом

75-у річницю вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі території сучасної України у Вознесенську відсвяткували урочистим концертом. Урочистості проходили 28 жовтня в приміщенні Вознесенського міського будинку культури для учасників трагічних подій сорокових років ХХ століття та їх нащадків.

Міський голова Віталій Луков взяв слово, й наголосив, що ми зобов’язані зберегти пам’ять про ті часи, адже та страшна війна була для нас уроком, який ми ніколи не повинні забути. Ми завжди повинні пам’ятати героїв усіх воєн – і «афганців», воїнів-інтернаціоналістів, воїнів сучасної війни на Сході України тощо. Саме вони стоять стіною між миром та війною на нашій землі.

На сцені звучали патріотичні українські пісні, мистецькі гуртки представляли свої кращі номери для присутніх. Пам’ять про загиблих відзначили хвилиною мовчання. По закінченню концерту усі охочі поклали квіти до пам’ятних знаків воїнам, що загинули за Україну.

Джерело: voz.gov.ua

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты