Общество | Снигиревка, 15 Апреля, 2018

У Снігурівському районі збільшили витрати на гаряче харчування для дітей в навчальних закладах

Свежие новости: У Снігурівському районі збільшили витрати на гаряче харчування для дітей в навчальних закладах

На минулій апаратній нараді, яка відбулася 2 квітня, голова райдержадміністрації Інна Бойко доручила начальнику відділу освіти райдержадміністрації Любові Мендус та начальнику фінансового управління РДА Наталії Друзь вжити заходів щодо підвищення витрат на гаряче харчування в навчальних закладах.

Підвищення витрат на харчування стосується дітей учасників бойових дій в зоні АТО, загиблих учасників АТО, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів 1-4 класів, дітей, які прибули із зони антитерористичної операції та з окупованої території АР Крим та дітям із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України “Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”.

Таким чином, з 10 квітня безкоштовне харчування для дітей зазначених категорій становить в розрахунку 14,50грн на одну дитину в день, де харчування здійснюється шляхом надання послуг організаціями або фізичними особами-підприємцями, та 11,00грн на одну дитину в день, де харчування здійснюється на базі шкільних їдалень.

 

Источник: snigyrivka.info

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты