Политика | 21 Июля, 2022

У розвідці вважають, що Україна має зупинити російський наступ до осені

Свежие новости: У розвідці вважають, що Україна має зупинити російський наступ до осені

Осінньо-зимовий період складний для ведення бойових дій. Україна повинна встигнути зупинити наступальний порив та темп росії.

- Якщо говорити наскільки критична ситуація, ми повинні говорити про те, що хочемо не хочемо, але йде осінньо-зимовий період. Як правило, він дуже складний для ведення бойових дій. Через те на сьогоднішній день будуть критичні питання. По-перше, необхідно зупинити наступальний порив, наступальний темп росії, відповідно інші операції плануються за тим же самим безпосереднім наказом Верховного головнокомандувача щодо проведення операцій, - заявив Скібіцький.

За словами представника розвідки, союзники України розуміють це та поставляють військову техніку, яка допомагає нашим бійцям досягати успіхів на фронті. Ті ж самі HIMARS й артилерія 155 калібру вже дозволили знищити велику кількість пунктів управління й примусили ворога відвести свої склади від лінії фронту.

- Це все впливає на темп наступу, на бойові дії, тому що збільшується дистанція підвозу й у ворога з’являється страх, що він може бути знищений і це реальність, яка на сьогодні вже є, - додав Скібіцький.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты