Политика | 17 Декабря, 2022

У рф ще є ракети, але це не змінить хід війни, - Зеленський

Свежие новости: У рф ще є ракети, але це не змінить хід війни, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що у рф ще є ракети для наступних обстрілів, але це не змінить хід війни на користь окупантів.

Про це Зеленський сказав у своєму відеозверненні.

- Терористам потрібна така масовість ракетних нальотів, щоб хоча б частина їхніх «іздєлій» досягала призначених цілей. Всі їхні мішені сьогодні – цивільні, і це переважно енергетика та об’єкти теплопостачання. Певно, внаслідок цієї війни сенс слова «терор» для більшості людей світу буде асоціюватися передусім з ось такими божевільними діями росії.

- Хоч би на що розраховували ракетопоклонники з москви, це все одно не змінить розстановки сил у цій війні. Їм ще вистачить ракет для кількох таких масованих ударів. Нам вистачить цілеспрямованості й віри в себе, щоб і після цих ударів повертати своє.

- Слава всім, хто воює за Україну! Повітряні сили – іще раз дякую! І останнє. Буду повторювати постійно. Шановні наші партнери, знайдіть можливість надати нам надійний щит ППО. Це порятунок життів людей, - сказав Зеленський.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости