ДТП | Южноукраинск, 17 Октября, 2024

У Південноукраїнську водій у стані сп'яніння збив пішохода

Свежие новости: У Південноукраїнську водій у стані сп'яніння збив пішохода

У Південноукраїнську 15 жовтня водій автомобіля Daewoo Lanos, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив жінку на нерегульованому пішохідному переході.

Про це повідомляє ГУ поліції в Миколаївській області.

ДТП сталося на вулиці Європейській біля будинку №50.

"Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 49-річну пішохідку з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували. Згодом жінка померла у реанімаційному відділенні лікарні", - йдеться у повідомленні.

Після аварії поліція провела експертизу, яка показала, що 35-річний водій перебував у стані алкогольного сп'яніння з показником 1,7 проміле. Правоохоронці затримали його згідно зі статті 208 КПК України та під процесуальним керівництвом прокуратури висунули підозру за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу України — "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння".

Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі та позбавлення права керувати транспортними засобами строком від п’яти до десяти років.

"Нині поліцейські встановлюють усі обставини та причини автопригоди. Досудове розслідування триває.

Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись за телефонами 093-429-91-63 або 102", - заявили в поліції.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты