Общество | Первомайск, 10 Июня, 2019

У Первомайську пропонують заборонити проїзд транспорту по центральній площі

Свежие новости: У Первомайську пропонують заборонити проїзд транспорту по центральній площі У Первомайську пропонують заборонити проїзд транспорту по центральній площі

У Первомайську пропонують заборонити проїзд транспорту по центральній площі міста. 

3 червня, на порталі електронних петицій до Первомайської міськради була зареєстрована відповідна пропозиція.

 
 

"Заборонити пересування дорожнього транспорту по центральній площі міста у період з 8:00 до 22:00 годин!

Це пов`язано з тим, що площа, це чи не єдине місце у місті, де дітлахи можуть вільно покататися на самокатах, скейтах, роликах. На жаль, дуже велика кількість водіїв, нехтують елементарними нормами безпеки та заїжджають на площу на великій швидкості. Давайте не доведемо цю ситуацію до не поправимого випадку і вирішимо цю проблему до того як вона стане трагедією! 

Це не завдасть значного дискомфорту жодній установі яка знаходиться а ні на площі, а ні вул.Шевченко, бо під'їхати до кожної з них можна буде з 22:00 до 8:00, або в впродовж дня зі сторони двору. 

Якщо це можна зробити на Хрещатику, Дерибасівскій, то на пл.Шевченка тим більше!", -  йдеться в петиції за авторством Міри Хоменко.

 

Источник: 05161

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты