Криминал | Первомайск, 19 Сентября, 2024

У Первомайську поліція затримала чоловіка з понад двома кілограмами синтетичного наркотику в автомобілі

Свежие новости: У Первомайську поліція затримала чоловіка з понад двома кілограмами синтетичного наркотику в автомобілі

У місті Первомайськ поліцейські затримали 33-річного місцевого жителя, який перевозив у своєму автомобілі понад 2 кілограми синтетичного наркотику альфа-PVP.

Про це повідомляє ГУ поліції та прокуратура в Миколаївській області.

"Поліцейські, отримавши оперативну інформацію про те, що мешканець районного центру перевозить у своєму транспортному засобі синтетичний наркотик, зупинили автівку для перевірки", - йдеться у повідомленні поліції.

Під час перевірки у салоні виявили термос із трьома поліетиленовими пакетами, що містили кристалічну речовину білого кольору.

Експрес-тест показав, що ця речовина є нарковмісною. Попередньо встановлено, що в пакунках знаходився синтетичний наркотик альфа-PVP, загальною вагою майже 2,5 кілограми. За цінами "чорного ринку" вартість вилучених психотропів становить понад 2 мільйони гривень. Усі знайдені речовини направлено на експертне дослідження.

Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру 33-річному мешканцю м. Первомайськ у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні психотропної речовини в особливо великих розмірах з метою збуту (ч. 3 ст. 307 КК України)", - заявили в прокуратурі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків та осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты