Происшествия | 16 Декабря, 2023

У Пекіні через снігопад зіткнулися два потяги метро: постраждали понад 500 людей

Свежие новости: У Пекіні через снігопад зіткнулися два потяги метро: постраждали понад 500 людей

Під час сильного снігу в Пекіні ввечері 14 грудня на слизьких коліях зіткнулися два наземні потяги метрополітену. Внаслідок цього 515 людей потрапили до лікарні.

Про це пише Associated Press.

Слизькі колії змусили провідний поїзд автоматично загальмувати. Тим часом потяг, який слідував позаду, був на спуску й не зміг вчасно зупинитися. Це спричинило зіткнення.

Усіх пасажирів евакуювали. 515 людей шпиталізували, зокрема 102 із переломами кісток. Станом на 15 грудня в лікарнях залишалися 67 людей.

Аномально сильний сніг, який почав падати 13 грудня, спричинив призупинення руху деяких поїздів і закриття шкіл у столиці Китаю. Влада попередила жителів про ожеледицю на дорогах, сильний мороз і подальший снігопад.

Про смертельні випадки внаслідок зимових штормів, які вразили північну частину Китаю, не повідомляється. Зими в Пекіні, як правило, дуже холодні, але сильний снігопад трапляється рідко.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты