Криминал | 4 Октября, 2023

У одесита вилучили майже півтора кілограми кокаїну – для прикриття наркодилер використовував маленьку дочку

Свежие новости: У одесита вилучили майже півтора кілограми кокаїну – для прикриття наркодилер використовував маленьку дочку

Поліцейські затримали одесита на збуті кокаїну. На оборудки чоловік їздив з маленькою донькою, а «товар» приховував у дитячому рюкзаку.

Про це повідомили у поліції Одещини.

Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили, що 40-річний житель Одеси розробив план збуту на території Одещини кокаїну оптовим покупцям та почав реалізовувати його.

Для блокування незаконного обігу наркотичних засобів правоохоронці провели ряд розшукових та слідчих дій і затримали фігуранта на одній із вулиць міста, куди він прибув на таксі із партією кокаїну.

Для конспірації своїх намірів чоловік взяв із собою маленьку доньку, а «товар» поклав до її наплічника, попередньо запакувавши у поліетиленові пакети та пачки з-під дитячих солодких паличок.

На місці у зловмисника вилучили майже 680 грамів наркотичних засобів. Їх походження поліцейські перевірили експрес-тестом, який показав вміст кокаїну. Ще майже 700 грамів аналогічних наркотичних засобів правоохоронці вилучили згодом з помешкання чоловіка під час обшуку.

Речові докази скеровані на експертизу для встановлення остаточного їх походження та ваги.

Фігуранту повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні наркотичних засобів у великих розмірах з метою збуту. Цей злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави розміром 5,2 мільйони гривень.

Канал постачання наркотичного засобу затриманому встановлюватиметься у ході слідства.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости