Политика | Южноукраинск, 4 Сентября, 2018

У новий навчальний рік з новими меблями для школи

Свежие новости: У новий навчальний рік з новими меблями для школи

Новий навчальний рік для учнів 5-Б класу третьої школи став особливим. Тепер у закріпленому за ними кабінеті стоять зручні парти зі стільцями. Комфорт відчуватиме і вчитель, адже його робоче місце облаштоване новим письмовим столом.

Все це було придбано завдяки депутату Южноукраїнської міської ради Еріку Григоряну. Ще в липні до нього звернувся батьківський комітет 5-Б класу ЮЗШ №3 з проханням посприяти придбанню стільців, сидінь для них, комплектів спинок, а також столу вчителя.

У підсумку на останній сесії Южноукраїнської міської ради з депутатського фонду Еріка Григоряна було виділено 13,5 тис. грн.

«Нова українська школа» задає нові стандарти, але, як це часто буває, держава впроваджує реформу, «забуваючи» забезпечити відповідне фінансування. Тому, коли до мене звернулися батьки п’ятикласників із проханням посприяти придбанню необхідних для навчання меблів, я з розумінням поставився до цього. Сподіваюся, зручні парти допоможуть учням здобувати освіту у комфортних умовах, щоб вони показували кращі результати», – прокоментував Ерік Григорян.

Читайте також: Ерік Григорян допоміг родині загиблого героя Олега Бабкевича

Депутат Ерік Григорян допоміг придбати спеціалізовані парти для найстарішої школи Южноукраїнська

За сприяння депутата Еріка Григоряна в Южноукраїнській гімназії №1 оновили сантехніку

Комфорт у басейні, спортивні успіхи і сучасна техніка – депутат Ерік Григорян допоміг Южноукраїнській школі №3

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты