Политика | Николаев, 11 Сентября, 2017

У Миколаївській ОДА обговорювали прийдешній опалювальний сезон

Свежие новости: У Миколаївській ОДА обговорювали прийдешній опалювальний сезон

У понеділок, 11 вересня, під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Валентина Гайдаржи відбулося засідання енергетичного штабу.

Керівники енергопостачальних підприємств області доповіли про поточний стан підготовки до опалювального сезону, зазначивши, що роботи проводяться згідно плану.

Наразі на ПАТ «Миколаївська ТЕЦ» знаходяться в роботі 7 аварійних ділянок теплових мереж, завершення роботи планується до 1 жовтня.

Аналогічні роботи ведуться і «Миколаїоблтеплоенерго». Спеціалісти якого працюють над ліквідацією близько 20 місць пошкодшень.

Валентин Гайдаржи поставив завдання прискорити оформлення актів готовності до опалювального сезону об’єктів теплопостачання і теплоспоживання. Окремо надано завдання керівництву Миколаївської міської ради щодо проведення наради і опрацювання алгоритму розрахунків за природний газ 4-х гуртожитків по вулиці Бутоми у Миколаєві.

Також керівництву міста доручено до кінця тижня вирішити питання відновлення водопостачання за адресою Бузький бульвар, 5а, і перерахунку вартості послуг за зверненням жительки Миколаєва.

Учасників наради було також проінформовано про проведення 13 вересня наради  в Мінрегіоні щодо опрацювання алгоритму розрахунків по різниці в тарифах для підприємств теплопостачання і водовідведення.

Повідомлено, що попередньо 21 вересня планується проведення колегії облдержадміністрації по підготовці до опалювального сезону.

 

Источник: nikpravda

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты