Криминал | Николаев, 28 Декабря, 2023

У Миколаївській області осквернили могили

Свежие новости: У Миколаївській області осквернили могили

Вчора, 26 грудня, до поліції надійшло звернення від місцевих мешканців, що у селі Великоолександрівка Казанківської громади невідомі пошкодили могили на цвинтарі.

Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

Зазначається, що на місці події правоохоронці зафіксували пошкоджені пам'ятники та розбиті надгробні плити на 50 могилах.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частини 3 статей 297 КК України («Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого з хуліганських спонукань»). 

Так, санкція статті передбачає позбавлення волі до 7 років. Наразі тривають слідчі дії.

Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення причетних до злочину осіб.

«Правоохоронці звертаються з проханням до громадян, які можуть допомогти встановити правопорушників або надати іншу корисну інформацію, повідомити про це до сектору поліцейської діяльності № 1 (Казанка) відділення поліції № 1 Баштанського районного відділу поліції за адресою: смт Казанка, вул. Миру 196, або за телефонами (063) 942-14-30, (068) 083-62-93, 102», — додають в поліції.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты