Криминал | Первомайск, 28 Декабря, 2023

На Миколаївщині бухгалтерку лікарні підозрюють в переплаті зарплат на ₴1,7 мільйона

Свежие новости: На Миколаївщині бухгалтерку лікарні підозрюють в переплаті зарплат на ₴1,7 мільйона

Бухгалтеру одного із медичних закладів міста Первомайська вручили підозру за надмірне витрачання коштів з рахунку медичного закладу на суму понад 1,7 мільйона гривень.

Про це повідомили у прокуратурі та поліції Миколаївщини.

Слідство встановило, що посадовиця з квітня 2020 по грудень 2021, нехтуючи своїми службовими обов’язками, не перевірила правильність здійснення нарахувань додаткових доплат 151 особі - працівникам медичного закладу у завищеному розмірі. Своїми протиправними діями зловмисниця спричинила надмірне витрачання коштів з рахунку медичного закладу на суму понад 1 мільйон 700 тисяч гривень.

За процесуального керівництва Первомайської окружної прокуратури слідчі повідомили про підозру зловмисниці за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України («Неналежне виконання службовою особою своїх службових обов'язків через несумлінне ставлення до них, що завдало істотної шкоди державним інтересам, яке спричинило тяжкі наслідки»).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчі дії тривають.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости