Политика | Николаев, 24 Сентября, 2023

У Миколаєві впровадять схему «турбо-кільце» на розв'язках з круговим рухом

Свежие новости: У Миколаєві впровадять схему «турбо-кільце» на розв'язках з круговим рухом

У Миколаєві впроваджуватимуть схему руху під назвою «турбо-кільце» або «турбо-карусель» на розв'язках з круговим рухом.

Про це повідомляє Департамент ЖКГ Миколаївської міськради.

Зазначається, що така схема руху застосовуватиметься на проспекті Центральний — проспект Богоявленський — вулиця Херсонське шосе та по проспект Миру — проспект Богоявленський — вулиця Погранична.

Схему розробили спеціалісти комунального спеціалізованого монтажно-експлуатаційного підприємства спільно з проєктною організацією «Агрофон-проєкт» та управлінням патрульної поліції в Миколаївській області.

«Турбо-кільце» — це вид кільцевої розв'язки зі спіральними смугами руху, який передбачає можливість вибору необхідної смуги для проїзду ще до в'їзду на кільце. Водіям необхідно уважно визначати правильний вибір смуги, користуючись дорожніми знаками та горизонтальною розміткою», — йдеться у повідомленні.

В департаменті ЖКГ вважають, що схема руху має зменшити кількість конфліктів на дорозі та, відповідно, кількості аварій. Також там зазначили, що подібні «турбо-кільця» дуже успішно впровадили у місті Одеса, не зважаючи на значну інтенсивність руху.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты