Спорт | Николаев, 16 Мая, 2018

У Миколаєві відбувся Чемпіонат «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед дітей

Свежие новости: У Миколаєві відбувся Чемпіонат «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед дітей У Миколаєві відбувся Чемпіонат «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед дітей

 

За підтримки відділу ювенальної превенції ГУНП в Миколаївській області, Управління патрульної поліції в Миколаївській області, Управління з питань фізичної культури і спорту Миколаївської міської ради, під керівництвом Миколаївської обласної організації ФСТ «Динамо» України на Центральному міському стадіоні Миколаєва відбулись змагання із легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Участь у спортивному заході взяли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи і спортивних секцій «Динамо» України та інших ДЮСШ, учні школи-інтернату № 2, йвихованці комунального закладу "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів - центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації" Миколаївської обласної ради.

Юні спортсмени змагались на біговій доріжці, стрибали у довжину та метали м’яч. Професійне журі, підсумувавши результати чемпіонату, визначило переможців. Учасники змагань, які посіли призові місця в особистій першості, були нагороджені кубками від поліції, а також медалями та грамотами.

Так, у змаганнях серед дівчаток І та ІІІ призові місця зайняли Вікторія Данішура та Ольга Голованова - учениці 6 класу "Загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів - центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації" Миколаївської обласної ради. А серед хлопчиків призові місця розділили Владислав Тулегенов, Павло Коваленко та Дмитро Соломічев – вихованці ФСТ «Динамо».

Переможці будуть представляти Миколаївську область на Всеукраїнських змаганнях Чемпіонату громадської організації ФСТ «Динамо» з легкоатлетичного чотириборства, що відбудуться у м. Одеса.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты