Спорт | Вознесенск, 16 Мая, 2018

Подарунок для здоров'я - підопічні Вознесенського геріатричного пансіонату тепер зможуть грати у волейбол

Свежие новости: Подарунок для здоров'я - підопічні Вознесенського геріатричного пансіонату тепер зможуть грати у волейбол Подарунок для здоров'я - підопічні Вознесенського геріатричного пансіонату тепер зможуть грати у волейбол

Напередодні Дня міста, у середу, 16 травня, голова Миколаївської обласної організації політичної партії «Побратими України» Ерік Григорян та депутат Вознесенської міської ради Оксана Вуїв, яка очолює місцевий осередок цієї політсили, відвідали Вознесенський геріатричний пансіонат.

Гості вже давно опікуються закладом, тому і в переддень свята вирішили зробити подарунок людям похилого віку. Втім, такими вони є лише за паспортом. Їхній фізичній активності можуть позаздрити чимало молодих людей.

У пансіонаті створено належні умови для того, щоб підопічні підтримували себе у гарній формі. Недивно, що команда закладу брала участь у спартакіаді інвалідів, де показала чудові результати.

Сьогодні тут урочисто відкрили багатофункціональний міні-стадіон. На ньому можна пограти у футбол, баскетбол, а завдяки подарунку від Еріка Григоряна та Оксана Вуїв – волейбольній сітці та комплектуючих до неї, у підопічний з’явилася можливість урізноманітнити активне дозвілля ще й волейболом.

Директор пансіонату Віктор Кісіль подякував гостям за турботу та активну участь у спортивному житті закладу. На завершення заходу всі разом взяли участь у спільній зарядці.

- Я сам є прихильником спорту і фізичної культури, тому для мене важливо розвивати цей напрямок в нашому регіоні. Особливо мене тішить, що люди і в поважному віці, і з обмеженими фізичними можливостями підтримують себе у гарній формі, ведуть активне спортивне життя. Напередодні свята хотілося якось заохотити підопічних пансіонату продовжувати у тому ж дусі. Сподіваюся, наш подарунок допоможе їм у цьому, – прокоментував свій візит Ерік Григорян.


 

 

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости