Происшествия | Николаев, 6 Мая, 2024

У Миколаєві розшукали хлопчика, який зник під час проходження лікування

Свежие новости: У Миколаєві розшукали хлопчика, який зник під час проходження лікування

Патрульна поліція Миколаївської області оперативно розшукала хлопчика, який зник під час проходження лікування в міській дитячій лікарні.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції у Миколаївській області.

За інформацією відомства, під час патрулювання Інгульського району міста Миколаїв поліцейські отримали повідомлення про зниклу дитину.

Мати хлопчика повідомила, що вони разом з сином проходили лікування у міській дитячій лікарні, але в певний момент вона втратила його з огляду, і хлопчик пішов у невідомому напрямку.

"Отримавши орієнтування, патрульні розпочали негайні пошуки. На щастя, багато часу це не зайняло. Поліцейські розшукали дитину, повернули матері та сповістили відповідні служби", - заявили у відділку поліції.

У поліції попереджають, що якщо ваш дитина загубилася, слід негайно телефонувати в поліцію, бо самостійні пошуки рідко дають результат, особливо коли кожна хвилина на рахунку.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты