Спорт | Николаев, 2 Апреля, 2023

У Миколаєві пройшов турнір із мініфутболу: грали військовослужбовці

Свежие новости: У Миколаєві пройшов турнір із мініфутболу: грали військовослужбовці

У Миколаєві 1 квітня відбувся турнір із мініфутболу серед військовослужбовців. За перше місце змагалися вісім команд.

Про це розповів голова асоціації футболу міста Олександр Мунч.

«Усі команди – військові. Насамперед — це допомога ЗСУ», — розповів Олександр Мунч.

Для військовослужбовців такі спортивні заходи потрібні, каже боєць Андрій. Він тримає оборону Миколаєва з перших днів війни.

« Запропонували, ми любимо пограти у вільний час у футбол теж, тому вирішили взяти участь. Для військових більше потрібно спортивних заходів та й будь-яких освітніх, бо людина відпочиває і трохи відволікається від повсякденної справи, тому це необхідно, я вважаю », – сказав Андрій.

Від команди Національної Гвардії зіграв Ігор. За словами чоловіка, до повномасштабної війни грав за Кубок міста.

« Дуже добре після стільки напружених днів зібратися – всі військові, дуже задоволені, гарні враження від гри. Кожна гра по 20 хвилин, тайм 10 хвилин, якщо вийдемо у фінал, а я сподіваюся, що вийдемо, то буде по 15. Я займався футболом у дитинстві, грав до війни на кубок міста та області, зараз поки війна, то можемо збираємося , – розповів Ігор.

Серед учасників та гравці з Херсона. На турнір з футболу до Миколаїва зі звільненого міста приїхав військовий Андрій.

" Потрібно, щоб військовослужбовці трохи відволіклися від цих реалій, які зараз у нас проходять і щоб підняти бойовий дух ", - сказав Андрій.

Турнір з мініфутболу для військовослужбовців тривав близько шостої години. У фіналі переможний гол забив голкіпер Національної гвардії Ігор Корнелюк.

Кожна команда отримала солодкі призи та ляльки-мотанки Берегіні від наймолодшої волонтерки міста Миколаєва Вероніки Рагозіної.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты