Спорт | Николаев, 3 Апреля, 2023

Миколаївські футболісти здобули перемогу в дитячому турнірі «Кубок Незламності «Міста-Герої України»

Свежие новости: Миколаївські футболісти здобули перемогу в дитячому турнірі «Кубок Незламності «Міста-Герої України»

Команда з міста-героя України Миколаєва зайняла I місце в першому турнірі «Кубок Незламності «Міста-Герої України» з міні-футболу серед дітей.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Пасічний.

За словами нардепа, це були пілотні змагання. Участь в них брали дитячі команди з Міст-Героїв України, а саме з Бучі, Ірпеня, Гостомеля, Миколаєва, Охтирки, Херсона, Чернігова та Харкова. Учасники та тренери всіх команд-учасників отримали подарунки від організаторів.

Почесні друге та третє місця зайняли команди з Херсона та Бучі, яка й приймала юних фудболістів у себе в гостях.

— Жага до перемоги в футбольному турнірі наших маленьких українців була такою ж сильною як і наша жага до Перемоги над російським ворогом! Впевнений, що проведення цього турніру, який присвячено річниці звільнення Півночі України від російських загарбників, стане традиційним. В амбітних планах проведення «Кубку Незламності «Міста-Герої України» в Миколаєві та в інших містах України, – зазначив Олександр Пасічний.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости