Криминал | Николаев, 4 Ноября, 2023

У Миколаєві поліція піймала чергового наркодилера

Свежие новости: У Миколаєві поліція піймала чергового наркодилера

У Миколаєві поліція затримала 24-річного місцевого жителя, який розповсюджував наркотики.

Про це повідомили у поліції Миколаївщини.

У ході відпрацювання території оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю обласного главку поліції на одній із вулиць обласного центру зупинили 24-річного миколаївця. Під час спілкування чоловік повідомив поліцейським, що має при собі наркотики.

Для встановлення обставин та документування факту кримінального злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група Миколаївського районного управління поліції, яка вилучила у миколаївця кристалічну речовину білого кольору вагою близько 300 грамів.

Фігуранта слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На підставі частини 3 статті 233 КПК України поліцейські провели невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили близько півтора кілограма наркотичної речовини – канабіс та майже 280 грамів невідомої кристалічної речовини кольору, пакування zip-пакетів та електронні ваги.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що виявлені речовини є нарковмісними. До якої саме групи належить кристалічна речовина буде встановлено після проведення відповідного експертного дослідження.

Зі слів зловмисника, він знайшов в інтернет мережі заробіток. У його обов’язки входило забрати пакети з психотропами у певному місці, розфасувати наркотики у zip-пакети та залишити їх у визначеному місці.

Нині слідчі повідомили затриманому про підозру за ознаками частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах»).

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

За скоєне затриманому загрожує до 12 років увʼязнення з конфіскацією майна.

Вилучене поліцейські направили на експертне дослідження. Поліцейські встановлюють шляхи надходження наркотиків до миколаївця. Триває досудове розслідування.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости