Криминал | Первомайск, 4 Ноября, 2023

Волонтерка з Первомайська заволоділа внесками для ЗСУ на суму понад півмільйона гривень

Свежие новости: Волонтерка з Первомайська заволоділа внесками для ЗСУ на суму понад півмільйона гривень

До суду направлено обвинувальний акт щодо 42-річної мешканки Первомайська за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою, скоєне у великих розмірах (шахрайство, ч. 3 ст. 190 КК України).

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що зловмисниця, будучи волонтером кількох благодійних організацій, зловживаючи довірою громадян, які організували благодійні збори на закупівлю автомобілів для ЗСУ, обіцяла допомогти у придбанні транспортних засобів за заниженими цінами. Після зарахування коштів у сумі понад 500 тис. грн на особистий рахунок, зловмисниця обіцяних зобов'язань не виконала, а грошима розпорядилася на свій розсуд.

За вказане кримінальне правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Судове розслідування здійснювалось Первомайським РУП ГУНП у Миколаївській області, оперативний супровід – СБУ в області.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты