Криминал | Николаев, 15 Декабря, 2022

У Миколаєві екс-депутату вручили підозру за махінації з «гуманітаркою»: привласнив ємності для води

Свежие новости: У Миколаєві екс-депутату вручили підозру за махінації з «гуманітаркою»: привласнив ємності для води

У Миколаєві вручили підозри екс-депутату міськради Владиславу Ентіну та його посібнику за присвоєння ємностей для питної води, яку передавали як благодійну допомогу для міста.

За словами співрозмовника, ще навесні румунська благодійна організація передала ємності, оскільки місто опинилося у скрутному становищі з постачанням питної води після підриву окупантами водопроводу із Херсонської області.

Слідство наразі встановило, що екс-депутат міськради та його спільник привласнили 31 ємність обсягом 5 тисяч літрів та 12 діжок обсягом по 1 тисячу літрів. Їхня вартість становить близько 800 тисяч гривень.

Згодом ці бочки були встановлені у торгових точках, пов'язаних з екс-депутатом, та почали продавати питну воду.

В обласній прокуратурі підтвердили факт того, що двом місцевим жителям повідомлено про підозру двом за частиною 4 статті 190 («Шахрайство в особливо великих розмірах») та за частиною 3 статті 201-2 Кримінального кодексу України («Використання гуманітарної допомоги у значному розмірі з метою отримання прибутку під час воєнного стану»).

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости