Криминал | Вознесенск, 17 Декабря, 2022

Поліцейські затримали 24-річного рецидивіста за підозрою у скоєнні серії крадіжок з магазинів у Вознесенському районі

Свежие новости: Поліцейські затримали 24-річного рецидивіста за підозрою у скоєнні серії крадіжок з магазинів у Вознесенському районі

На Вознесенщині поліцейські викрили мешканця району за підозрою у скоєнні серії крадіжок.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області.

Упродовж тижня до Вознесенського районного управління поліції надходили заяви від власників магазинів та торгових кіосків про крадіжки належного їм майна.

«За кожним фактом слідчі розпочали кримінальні провадження та пошук причетних до злочинів осіб. Провівши низку розшукових заходів, оперативники встановили особу правопорушника. Крадієм виявився 24-річний чоловік, який раніше неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів», - йде мова у повідомленні.

Фігурант зламував замки дверей та вибивав вікна, щоб потрапити до приміщень. У такий спосіб чоловік скоїв п’ять крадіжок та завдав збитків на суму більше 20 тисяч гривень.

Нині триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 4 ст. 185 КК України («Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану»).

За погодженням із процесуальним керівником Вознесенської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні низки крадіжок. За скоєне крадієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нині суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости