Криминал | Николаев, 29 Марта, 2018

У Миколаєві чоловік намагався розрахуватись в супермаркеті за товар фальшивими грошима

Свежие новости: У Миколаєві чоловік намагався розрахуватись в супермаркеті за товар фальшивими грошима У Миколаєві чоловік намагався розрахуватись в супермаркеті за товар фальшивими грошима

До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з супермаркетів мікрорайону Намив один з покупців під час розрахунку за товар, надав касирові купюру номіналом 500 гривень з ознаками підробки.

Про це повідомляє Заводський відділ поліції ГУНП в Миколаївській області.

Правоохоронці опитали правопорушника, 43-річного місцевого мешканця. З його слів те, що купюра є підробкою він не здогадувався, а стосовно походження грошей, повідомив, що позичив їх у свого батька. Останній працює реалізатором на ринку і нібито отримав фальшивку від одного з покупців в якості розрахунку за товар. Гроші в подальшому чоловік віддав синові, не знаючи, що вони фальшиві.

Слідчим відділенням Заводського ВП ГУНП в Миколаївській області вказаний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ст. 15 ч. 2 «Замах на злочин» ст. 190 ч. 1 КК України «Шахрайство».

На даний час правоохоронці перевіряють версію чоловіка. Купюру, номіналом 500 гривень вилучено та направлено на експертне дослідження.Триває слідство.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости