Криминал | Вознесенск, 29 Марта, 2018

Поліцейські розкрили пограбування продавця магазину у Вознесенському районі

Свежие новости: Поліцейські розкрили пограбування продавця магазину у Вознесенському районі Поліцейські розкрили пограбування продавця магазину у Вознесенському районі

На початку березня до Вознесенського відділу поліції звернулась 30-річна продавець однієї з крамниць, розташованих у с. Олександрівка Вознесенського району, яка повідомила, що стала жертвою пограбування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зі слів потерпілої правоохоронцям стало відомо, що близько 20:30 до магазину зайшов невідомий чоловік, щоб нібито купити алкогольний напій. Жінка, нічого не підозрюючи, відволіклася, аби подати товар відвідувачу, однак у цей час зловмисник переліз через прилавок та почав забирати з каси гроші. Продавець здійняла галас та навіть намагалась затримати грабіжника, проте йому вдалось втекти разом із 3000 гривень.

28 березня вжитими заходами поліцейські розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 32-річний уродженець Луганської області, який останнім часом мешкав у м. Южноукраїнськ.

Відібрані гроші він встиг витратити на власні потреби.

За узгодженням із місцевою прокуратурою грабіжнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Наразі перевіряється причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів, вчинених на території Вознесенського району та області.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты