Криминал | 23 Января, 2024

У чотирьох киян знайшли канабіс та кокаїн на десятки мільйонів гривень

Свежие новости: У чотирьох киян знайшли канабіс та кокаїн на десятки мільйонів гривень

У Києві затримали чотирьох місцевих жителів за підозрою в організації міжнародного каналу постачання кокаїну. Також вони приторговували канабісом. Вартість вилучених наркотиків становить 20-30 мільйонів гривень.

Про це повідомили у столичній поліції та прокуратурі.

За даними слідства, організував наркобізнес 37-річний киянин. Він налагодив канал постачання кокаїну із-за кордону. Для розвитку «бізнесу» він залучив ще трьох місцевих мешканців, які займалися збутом наркотиків. Крім того за місцем мешкання одного із фігурантів вони обладнали нарколабораторію з вирощування рослин коноплі. Ще в одного фігуранта виявлено дві коробки з електронними цигарками з екстрактом канабісу.

Під час серії обшуків, які проходили за силової підтримки спецпризначенців та за участі кінологів зі службовими собаками вилучено два кілограми кокаїну, близько п’яти кілограмів канабісу пістолет та рушницю з набоями, гранати із запалами, гроші, обладнання для вирощування канабісу та рослин конопель.

У зловмисників також вилучили автомобіль Porsche Cayenne та Volkswagen Phaeton.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты