Политика | Николаев, 2 Февраля, 2023

У Миколаєві біля дитсадків та шкіл побудують бомбосховища, щоб відновити навчальний процес

Свежие новости: У Миколаєві біля дитсадків та шкіл побудують бомбосховища, щоб відновити навчальний процес

В Миколаєві планують облаштувати бомбосховища біля шкіл та дитячих садків.

Про це у вівторок, 31 січня, в ході засідання сесії Миколаївської міської ради, розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Мер Миколаєва розповів, що інформації про можливі обстріли представники влади оперативно отримують від військових та інформують про це населення. Це дасть змогу вчителям швидко перейти з дітьми до бомбосховищ, які облаштують поруч з навчальними закладами. 

— Під час нашого спілкування з урядом Данії та з президентом одне із ключових питань, яке ми обговорили, допомога нам у запуску освітнього процесу в Миколаєві, а саме —  будівництво бомбосховищ біля шкіл та садків, щоб люди, які повертаються, могли відправляти туди своїх дітей, не боячись за їх життя. Сьогодні ми маємо можливість отримувати інформацію за 20-30 хвилин до обстрілу, можливого прильоту ракет, тому можемо зробити такі місця, де діти зможуть терміново сховатися, — розповівОлександр Сєнкевич.

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты