Политика | Николаев, 2 Февраля, 2023

«Миколаївгаз» за підтримки уряду Данії отримав 4 кілометри сталевих труб

Свежие новости: «Миколаївгаз» за підтримки уряду Данії отримав 4 кілометри сталевих труб

АТ «Миколаївгаз» отримало безцінну допомогу від Південна стратегія розвитку Southern Development Strategy за підтримки уряду Данії - 4 кілометри сталевих труб.

Про це йде мова у повідомленні компанії.

- Це дійсно безцінна допомога у цей непростий час. Ми маємо кілометри понівечених ворожими обстрілами газових мереж, які необхідно замінити. З перших днів деокупації ми працюємо у населених пунктах, які через ворожу агресію були позбавлені послуги розподілу газу. Ці труби будуть спрямовані на відновлення газопостачання у Вітовському районі Миколаївщини. Вдячні, що нас почули і прийшли на допомогу, а головне – допомога жителям, які пережили жахи окупації, ворожих обстрілів та відсутність необхідних зручностей, - відзначила Голова правління АТ «Миколаївгаз» Тетяна Бузовська.

Перший заступник Миколаївського міського голови Віталій Луков в совю чергу подякував партнерам за підтримку:

- Завдяки домовленостям Олександра Сєнкевича з урядом Данії ми маємо можливість швидше відновити зруйновану інфраструктуру та покращити умови життя громади.

Співзасновник ГО «Південна стратегія розвитку» Дмитро Рой висловив розуміння ситуації в якій опинились жителі Миколаївщини у зв’язку з агресією рф та пообіцяв подальшу підтримку у відновленні Миколаївщини.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты