Политика | 7 Марта, 2023

Україна готується переламати хід війни, - бригадний генерал

Свежие новости: Україна готується переламати хід війни, - бригадний генерал Україна готується переламати хід війни, - бригадний генерал

Наші війська з отриманням озброєнь від союзників не лише стримують російський наступ. Також Україна готується до того, аби переламати хід війни.

Про це заявив командувач оперативного угруповання військ "Херсон" бригадного генерала Михайла Драпатого.

"Сьогодні, із надходженням закордонної допомоги і озброєння наша країна не тільки продовжує стримувати наступ росіян, але й готується переламати хід війни", - повідомив Драпатий.

Він також нагадав, як окупанти намагалися минулого року штурмувати Миколаїв - форпост півдня України.

"На початку березня 2022 місцеві добровольці та військові дали гідну відсіч загарбникам. Успішну оборону Миколаєва вдалося провести завдяки чіткій комунікації з громадами та селами, мешканці яких оперативно повідомляли військових про рух ворожої техніки", - зазначив Драпатий.

Він підкреслив, що їхні дії завадили планам ворога захопити Південноукраїнську АЕС та форсувати Південний Буг і почати наступ на Одесу.

"А вже у листопаді Збройні Сили спільно з іншими Силами оборони звільнили від російських окупаційних військ Херсон та решту населених пунктів правобережної частини області", - зауважив Драпатий.

Він підсумував, що після здобуття ЗСУ стратегічної переваги у Херсонській області українська армія створить передумови для загальної перемоги.

 

Джерело

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости