Криминал | Николаев, 20 Октября, 2023

У мешканця села під Миколаєвом знайшли 15 гранат та наркотики

Свежие новости: У мешканця села під Миколаєвом знайшли 15 гранат та наркотики

У Миколаївському районі поліцейські викрили місцевого жителя на незаконному зберіганні 15 гранат та наркозілля.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Отримавши оперативну інформацію про те, що мешканець одного з садових товариств Веснянського товариства Миколаївського району зберігає рослини, що містять наркотичні речовини, оперативники спільно зі слідчими відділення поліції № 5 Миколаївського районного управління та спеціалістами кримінального аналізу за погодженням Миколаївської окружної прокуратури провели санкціоновані обшуки за місцем проживання чоловіка.

У ході обшуків у домоволодінні 47-річного фігуранта поліцейські виявили кущі рослин конопель, скляну банку з наркоречовою та курильний пристрій. У підсобному приміщенні правоохоронці виявили упаковку з 15 корпусами гранат РГН та 15 запалів до гранат типу УДЗ. Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі чоловікові повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Санкція статті передбачає покарання до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські встановлюють шляхи надходження зброї до зловмисника.

Вилучене слідчі направили на проведення відповідних експертиз, у результаті яких будуть ухвалені подальші процесуальні рішення, зокрема додаткова кваліфікація дій підозрюваного.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты