Криминал | Снигиревка, 6 Января, 2024

Житель Снігурівки постане перед судом за запуск салютів

Свежие новости: Житель Снігурівки постане перед судом за запуск салютів

До суду направили обвинувальний акт стосовно 36-річного мешканця Снігурівки, який запускав салюти під час нічної повітряної тривоги. Йому інкримінують хуліганство (ч. 1 ст. 296 КК України).

Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Слідством встановлено, що в ніч з 1 на 2 січня поточного року, на вулиці Інгулецькій біля багатоквартирних будинків у місті Снігурівка обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час дії комендантської години та оголошеної повітряної тривоги по Миколаївській області, з хуліганських спонукань здійснив запуск піротехнічного виробу у кількості 105 пострілів.

Чоловік таким чином порушив заборону на використання піротехнічних виробів, у період воєнного стану, що встановлено Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про систему громадського здоров’я»,.

Вищевказані умисні протиправні дії зловмисника призвели до тривалого порушення громадського порядку, оскільки порушили спокій громадян на відпочинок у нічний час, а також надмірної тривожності упродовж дії оголошеної повітряної тривоги.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 17 до 34 тисячі гривень, арешт до 6 місяців або обмеження волі на строк до п’яти років.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты