Политика | Николаев, 15 Мая, 2019

У мерії Миколаєва відбувся конкурс на заміщення вакантних посад в управлінні державного архітектурно-будівельного контролю

Свежие новости: У мерії Миколаєва відбувся конкурс на заміщення вакантних посад в управлінні державного архітектурно-будівельного контролю

У середу, 15 травня, в мерії Миколаєва відбувся конкурс на заміщення двох вакантних посад в управлінні державного архітектурно-будівельного контролю міської ради.

Секретар конкурсного комітету Олександр Малиш розповів, що оголошення про конкурс було опубліковано в газеті «Вечерний Николаев» від 26 березня поточного року і розміщений на Інтернет-порталі «Миколаївська міська рада». В цілому конкурс оголошено на заміщення таких вакантних посад: головного спеціаліста відділу інспекційної роботи та головного спеціаліста відділу дозвільних процедур.

Як стало відомо під час заходу, на посаду головного спеціаліста відділу дозвільних процедур подали свої документи 4 кандидата, проте 2 з них згодом відмовилися від участі в конкурсі. А посада головного спеціаліста інспекційної роботи зацікавила одну особу.

У цей день конкурсанти здавали письмовий іспит - це перший з двох етапів конкурсу. За його результатами будуть визначені учасники другого етапу - співбесіди.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты