Криминал | 5 Ноября, 2023

У Києві в управлінні поліції побили нетверезого прикордонника

Свежие новости: У Києві в управлінні поліції побили нетверезого прикордонника

В соцмережах опублікували відео, як у Шевченківському управлінні поліції співробітник поліції застосував силу проти військовослужбовця (прикордонника).

Як повідомили в поліції Києва, за фактом конфлікту поліцейського та прикордонника розпочато службову перевірку.

Інцидент трапився вночі 3 листопада. Під час патрулювання наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника.

Поліцейський запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

“Керівництвом поліції ініційовано службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту”, - говориться в повідомленні.

В соцмережах стверджують, що прикордонник був у Києві на проходженні військово-лікарської комісії, бо на фронті отримав поранення. Зараз він повернувся в Харківську область та знаходиться в лікарні в Балаклії. Твердять, що він отримав травми внаслідок того, що поліцейський його побив.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости