Криминал | 20 Июля, 2023

У Києві у лікарні за загадкових обставин помер 31-річний військовий

Свежие новости: У Києві у лікарні за загадкових обставин помер 31-річний військовий

Правоохоронці у Києві з'ясовують обставини смерті військовослужбовця в одній із лікарень Солом'янського району.

Про це  повідомила  прес-служба столичної поліції у середу, 19 липня.

Зазначається, що 31-річний військовослужбовець перебував на лікуванні у медзакладі з 30 червня. Пізно ввечері 16 липня його друг, який також проходив лікування та лежав з ним в одній палаті, виявив чоловіка на вулиці у збудженому та неадекватному стані. Він повідомив про це працівників муніципальної охорони медустанови.

Співробітники муніципальної охорони разом із медиками проводили пацієнта до палати, а пізніше чоловіка перевели до реанімації. 17 липня лікарі констатували смерть військовослужбовця.

Правоохоронці опитали персонал лікарні, охоронців, вилучили відео із камер зовнішнього спостереження, а також нагрудних бодікамер працівників муніципальної охорони. Також криміналісти ретельно оглянули бомбосховища, до якого ввечері заходив військовий.

Порушено два кримінальні провадження: за статтею Умисне вбивство та Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником.

Остаточна причина смерті військового має бути встановлена ​​судово-медичною експертизою.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости