Криминал | 13 Октября, 2023

СБУ повідомила про нову підозру екс-ведучої телеканалів Медведчука Діани Панченко

Свежие новости: СБУ повідомила про нову підозру екс-ведучої телеканалів Медведчука Діани Панченко

Служба безпеки України зібрала докази державної зради екс-ведучої телеканалів Віктора Медведчука Діани Панченко, їй повідомили про нову підозру.

Про це  повідомила  прес-служба відомства у четвер, 12 жовтня.

СБУ задокументувала нові злочини прокремлівської пропагандистки, яка б сприяла збройній агресії Росії проти України.

Після роботи на підсанкційних телеканалах Медведчука вона виїхала до тимчасово окупованого Донецька, щоб продовжити інформаційно-підривну діяльність на користь РФ.

Встановлено, що з жовтня 2022 року до теперішнього часу Панченко за вказівкою з Москви сприяє військово-політичному керівництву РФ у підривній діяльності проти України.

Зокрема, фігурантка систематично виправдовує збройну агресію РФ проти України, підтримує та пропагує окупацію регіонів нашої держави, а також маніпулятивно висвітлює військово-політичну ситуацію в Україні та закликає наших співгромадян не чинити опір окупантам.

Матеріали зазначеного змісту Панченко систематично викладає на власному YouTube-каналі, що налічує майже 1 млн. користувачів. Крім того, пропагандистські "сюжети" та "публікації" Панченка "розганяють" через мережу прокремлівських Telegram-каналів.

На підставі нових фактів злочинної діяльності слідчі CБУ повідомили фігурантці про підозру у державній зраді.

Оскільки Панченко ховається від правосуддя, продовжуються комплексні заходи щодо притягнення її до відповідальності.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости