Общество | 9 Июля, 2017

У Києві створять Центр допомоги учасникам АТО

Свежие новости: У Києві створять Центр допомоги учасникам АТО

У Києві міська рада прийняла рішення про створення Центру допомоги учасникам АТО.

Про це повідомляє прес-служба Київради.

Рішення підтримали 85 депутатів.

"Це буде структура, яка за принципом" єдиного вікна ", від імені міста, буде збирати і допоможе вирішити всі питання демобілізованих учасників АТО. І ветеранам не треба буде витрачати час і нерви, звертаючись в десятки різних служб", - сказав мер Києва Віталій Кличко.

Установа буде мати два нових напрямки роботи.

"Це - взаємодія з ветеранськими та волонтерськими організаціями та співробітництво з іншими органами влади і місцевого самоврядування", - додав він.

Кличко зазначив, що організувати роботу такого центру столична влада зможе з мінімальним штатом співробітників, а її директора виберуть за конкурсом.

Організація допомагатиме учасникам АТО в отриманні пільг, забезпеченні соціальних гарантій, лікуванні, адаптації та реабілітації.

Також планується, що відповідний міський центр сприятиме учасникам бойових дій в працевлаштуванні, професійній підготовці, перепідготовці, підвищенні кваліфікації тощо.

Утримання міського центру допомоги учасникам АТО передбачається за рахунок коштів столичного бюджету.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты