Криминал | 11 Декабря, 2018

У жителя смт Братське вилучено 1,5 кг наркотичної речовини

Свежие новости: У жителя смт Братське вилучено 1,5 кг наркотичної речовини

За процесуальним керівництвом Братського відділу Первомайської місцевої прокуратури, у результаті опрацювання оперативних заходів, слідчими поліції проведено санкціонований судом обшук у 42-річного місцевого жителя селища Братське. 

За результатами обшуку на території домоволодіння чоловіка виявлено зелену речовину рослинного походження у висушеному стані загальною масою близько 1,5 кг та металевий предмет, схожий на гранату, який вилучено для проведення дослідження.

Як пояснив правопорушник, наркотичну речовину він зберігав для власного вживання.

За наслідками слідчих дій та після одержання висновків експертиз (судово-хімічної та вибухово-технічної) у разі встановлення, що вказана речовина рослинного походження є особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс та вибуховим пристроєм, правопорушнику буде оголошено про підозру та притягнуто до кримінальної відповідальності.

Досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.309 КК України (незаконне зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу без мети збуту) триває.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты