Политика | 17 Сентября, 2023

У британській розвідці заявили, що росія наразі, імовірно, готує запас ракет для ударів по українській енергетиці

Свежие новости: У британській розвідці заявили, що росія наразі, імовірно, готує запас ракет для ударів по українській енергетиці

Рф наразі може готуватися до атак на енергетичну інфраструктуру України. Ворог, ймовірно, застосовуватиме ракети, які виготовили цього року.

Про це свідчать дані Міноборони Британії.

Британська розвідка зазначила, що минулої осені та зими росія часто використовували для атак по Україні крилаті ракети повітряного базування, особливо Х-101 та Х-102 (AS-23a KODIAK). Окупанти використовували стратегічну авіацію, щоб завдавати ударів з глибини території рф.

При цьому звіти з відкритих джерел свідчать про те, що з квітня 2023 року витрати на виробництво ракет скоротилися, але російські лідери заявляють про збільшення темпів виробництва.

"Таким чином росія, ймовірно, зможе створити значні запаси ракет. Існує реальна можливість, що росія знову зосередить цю зброю проти об’єктів української інфраструктури протягом зими", - запевняють у розвідці.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты