Криминал | Николаев, 25 Июля, 2023

У 64-річного миколаївця виявили цілий арсенал зброї

Свежие новости: У 64-річного миколаївця виявили цілий арсенал зброї

У Миколаєві поліцейські повідомили про підозру 64-річному мешканцю Миколаєва, у якого виявили дев’ять одиниць зброї, більше 2600 набоїв різного калібру до автоматичної, мисливської та іншої зброї, а також вибухонебезпечні предмети та вибухівку.

Про це повідомляють миколаївські поліція та прокуратура.

Отримавши оперативну інформацію про те, що 64-річний місцевий обласного центрі зберігає зброю та вибухівку слідчі Миколаївського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Миколаївській області, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури Миколаєва провели санкціонований обшук на території його домоволодіння.

"У результаті проведення слідчих дій у квартирі підозрюваного виявлено та вилучено 6 пістолетів "Наган", обріз мисливської рушниці, гвинтівку, пістолет ТТ, різні запчастини від зброї, детонатори типу УДЗ та УЗРГН, корпус гранати типу РГН, 3 тротилові шашки, зразки невстановлених вибухонебезпечних речовин порошкоподібного вигляду, 9 порожніх магазинів до пістолета ТТ і 3 - до ПМ, один ствол до кулемета МГ-42 калібру 8,57 мм, а також більше ніж 2600 патронів для автоматичної, мисливської та іншої зброї. Також було виявлено документи з кресленнями для переробки зброї", - йде мова у повідомленні.

Усе вилучене направлено на дослідження.

Запобіжний захід для нього було встановлено судом - тримання під вартою із заставою в 133 тис. гривень. Чоловікові загрожує до семи років ув’язнення.

 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости