Криминал | 25 Июля, 2023

Депутат Верховної Ради, який відповідає за нацбезпеку, засвітився у готелі на Мальдівах

Свежие новости: Депутат Верховної Ради, який відповідає за нацбезпеку, засвітився у готелі на Мальдівах

Народний депутат від партії "Слуга народу" Юрій Аристов, який також є заступником голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, відпочивав у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на приватному острові Ітхаафуші.

Щоб перевірити інформацію про подорож Арістова до Мальдів, журналісти зателефонували в готель Waldorf Astoria Maldives. Працівники курорту підтвердили, що народний депутат Арістів справді був їхнім гостем, але вже виселився.

Примітно, що вартість проживання на двох за одну ніч у готелі Waldorf Astoria Maldives варіюється від 100 до 323 тисячі гривень за віллу з двома спальнями та басейном. Більше того, у готелі є пропозиція за більш ніж 500 тис. гривень за одну ніч – із трьома спальними кімнатами, басейнами та доступом до пляжу.

Журналісти спробували зв'язатися із народним обранцем, але на дзвінки він не відповідав. Прес-секретар нардепа не змогла відповісти на запитання журналістів про те, де знаходиться Арістів – в Україні чи ще на Мальдівах. Натомість вона порадила направити журналістський запит.

У свою чергу голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вже відреагував на інформацію про можливий відпочинок Арістова на Мальдівах.

У своєму  Telegram  він заявив, що ініціює питання негайного припинення членства Арістова у фракції.

Також Арахамія додав, що зажадав усі документи на відрядження, щоб перевірити всю інформацію. У разі підтвердження поїздки Арістова на Мальдіви, фракція вимагатиме негайного виключення з комітету та складання депутатського мандату.

"Слуга народу" Арістів, який відповідає за нацбезпеку, засвітився в готелі на Мальдівах: у партії відреагували
 
 
 
 
 
 
"Слуга народу" Арістів, який відповідає за нацбезпеку, засвітився в готелі на Мальдівах: у партії відреагували
 
 

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости

Опрос

Мы рады представить Вам наш новый веб-сайт! оцените его.

Смотреть результаты