Общество | Николаев, 5 Октября, 2019

У 2020 році відремонтують найпроблемнішу дорогу в Україні - на Миколаївщині

Свежие новости: У 2020 році відремонтують найпроблемнішу дорогу в Україні - на Миколаївщині

Ремонт траси національного значення Н-14 Миколаїв – Кропивницький, яка визнана однією з найгірших в Україні, є пріоритетною для держави, але предметно за неї візьмуться вже в наступному році.

Про це міністр інфраструктури України Владислав Криклій сказав під час робочої наради в Миколаєві 2 жовтня, повідомляє Укрінформ.

«Я знаю, що миколаївців дуже цікавить траса «Миколаїв – Кропивницький». Вона є для нас пріоритетною, але предметно за неї візьмемося в наступному році. Адже, на жаль, сезон ремонтних робіт вже закінчується. Ми спробуємо зробити щось, щоб забезпечити хоч мінімальну її проїздність ще в цьому році, але основна робота по ній буде в наступному», – сказав Криклій.

Він визнав, що дороги як такої там дійсно немає, і по ній легше пройти пішки, ніж проїхати.

Міністр також зазначив, що уряд має на меті залучати до ремонту доріг і міську владу. Адже в процесі реформи децентралізації на місцях з’явилися додаткові кошти, отож місцева влада також має брати участь у розв’язання питання з дорогами.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости