Общество | 30 Января, 2020

У 2019 році рівень довіри до поліції склав 48%, - Ігор Клименко

Свежие новости: У 2019 році рівень довіри до поліції склав 48%, - Ігор Клименко

Такі дані надані Центром стратегічного розвитку територій. Про це Голова Національної поліції України повідомив сьогодні, 30 січня, під час підбиття підсумків роботи поліції.

Про це повідомляє управління комунікації Національної поліції України.

У своєму виступі Ігор Клименко наголосив, що основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції залишається довіра населення.

«Це той показник, який є визначальним у нашій роботі. І наприкінці минулого року громадяни надали свою оцінку – рівень довіри до поліції склав 48 відсотків. Це непогано, але працювати однозначно є над чим», - зазначив Голова Нацполіції.

Такі дані надані Центром стратегічного розвитку територій.

  • Читайте больше на нашем Telegram-канале. Присоединиться к нему можно ЗДЕСЬ

При цьому Ігор Клименко підкреслив, що основна мета поліцейських – це не просто протидія злочинності чи охорона правопорядку. Основна ціль – це постійна взаємодія поліції з населенням та створення безпекового простору, в якому кожна людина почуватиме себе захищеною.

Наш депутат

  • Фото Эрик Григорян Эрик Григорян Григорян Эрик Юрьевич - депутат Южноукраинского городского совета Николаевской области, бизнесмен, более 10 лет занимается общественной работой.

Подписка на новости